Top

Nieuwe Hyundai Tucson

Begin 2021 in de showroom

Slimme SUV met
revolutionair design.

De nieuwe Hyundai Tucson valt op door zijn revolutionaire design, hoogwaardige interieur en allernieuwste technologie. Het is de eerste SUV van Hyundai die is ontworpen volgens de boeiende designfilosofie Sensuous Sportiness. Kenmerkend voor de nieuwe Tucson is de verborgen lichtsignatuur – de zogenaamde Parametric Hidden Lights – die de SUV een zeer dynamische uitstraling geeft. De nieuwe dagrijverlichting is fraai geïntegreerd in de grille en komt pas tevoorschijn wanneer die wordt ingeschakeld.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Als eerste alles weten over de nieuwe Hyundai Tucson? Schrijf je dan in voor de gratis Hyundai Tucson-nieuwsbrief.

Houd me op de hoogte

Ruim en comfortabel interieur

De nieuwe Tucson is groter en breder dan zijn voorganger, met kortere overhangen, een grotere wielbasis en een lange motorkap. Het interieur is ruim en comfortabel, met een instrumentarium dat lager is geplaatst en waarin ronde tellers en meters ontbreken. De luxe afwerking en hoogwaardige materialen scheppen een premium-sfeer. Via de geïntegreerde touchscreen zijn de navigatie, climate control en het infotainment eenvoudig te bedienen.

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson

Een coupé-achtig karakter

De nieuwe Tucson is ontworpen met behulp van geometrische algoritmen die tot stand kwamen met behulp van de allernieuwste digitale technologie. Dit proces noemen we ook wel ‘parametrische dynamiek’. De vloeiende daklijn benadrukt zijn coupé-achtige karakter en om de breedte van de auto visueel te versterken zijn de nieuw ontworpen achterlichtunits met elkaar verbonden door een rode accentlijn.

Volledig digitale cockpit

De volledig digitale cockpit in de nieuwe Tucson bestaat uit een 10,25-inch instrumentencluster en een 10,25-inch AVN-T-touchscreen. Beide schermen zijn volledig te personaliseren. Het kleurenthema van de digitale cockpit verandert bijvoorbeeld afhankelijk van de gekozen rijstand. De nieuwe Tucson biedt naadloze connectiviteit, met online stemherkenning en voorzieningen die jouw ritten nog plezieriger en comfortabeler maken.

Volledig digitale cockpit
Volledig digitale cockpit

Welke aandrijflijn kies jij?

De nieuwe Tucson biedt het meest uitgebreide motorengamma in zijn klasse. Zo kun je kiezen uit conventionele verbrandingsmotoren, een hybride- en een plug-in hybride-versie. Ook levert Hyundai een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot. De nieuwe Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor extra brandstofbesparing.

Aanbieding huidige Tucson

Van het huidige model Tucson is nog slechts een zeer beperkte voorraad beschikbaar. Op deze modellen profiteer je van een Try & Buy bonus van € 2.000. Heb jij interesse in het huidige Tucson? Sla dan je slag en reserveer snel een van de laatste beschikbare modellen.

Bekijk de voorraad